Други продукти

Брандирането на продукти като чаши, бутилки, поставки за чаши, хавлии, одеала и други е отличен начин да разпространите своята марка и да се впечатлите в съзнанието на потребителите. Всяка от тези стоки предлага възможности за логотип или съобщение, което може да укрепи връзката с вашата марка и да създаде дълготрайни впечатления.
Можем да превърнем всеки вид дреха в запомняща се част от вашият бранд.
Бързо и на достъпна цена
Кърпи и хавлии

Брандирането на кърпи и хавлии е отличен начин да повишите видимостта на вашия бранд, да изпратите съобщение или да предложите уникален подарък на клиенти и служители. Брандирането може да се извърши по няколко различни начина: Бродерия: Това е изключително популярен метод за добавяне на логото или името на вашата компания върху кърпи или хавлии. Бродерията е издръжлива, изискваща и предлагаща висококачествен външен вид. Печат: Печатът е бърз и ефективен метод за добавяне на комплексни дизайни и цветни изображения към вашия текстил. Това може да бъде отличен вариант за специални събития или промоции. Лазерно гравиране: Въпреки че не е толкова често използвано за текстил, лазерното гравиране може да бъде отличен начин за добавяне на уникални детайли към по-твърди текстили като кърпи за ръце. Независимо дали искате да добавите вашето фирмено лого, специално послание или просто някакъв интересен дизайн, брандирането на кърпи и хавлии може да бъде мощен инструмент за маркетинг и установяване на връзки с клиенти и служители.

Техника

Брандирането на технически устройства и електроника може да бъде много ефективен начин за повишаване на видимостта на вашия бранд. Включва нанасянето на вашето лого или бранд на различни устройства като компютри, телефони, таблети, слушалки, USB устройства, power banks (външни батерии), и други. Това може да бъде страхотен подарък за клиенти, служители или делови партньори, и може да помогне на вашата компания да се открои от конкуренцията. Методите за брандиране на техника включват гравиране, наклейки, ситопечат, тампонен печат и други, в зависимост от материалите, от които е направено устройството. Трябва да имате предвид, че процесите и ограниченията за брандиране могат да варират в зависимост от специфичните характеристики на устройството, така че е важно да се консултирате със специалист преди да продължите.

Дървени продукти

Брандирането на дървени продукти може да се извърши по различни начини в зависимост от типа на продукта, целевата аудитория и конкретните изисквания за брандиране. Някои от най-популярните методи за брандиране на дървени продукти включват: Гравиране на лазер: Това е един от най-използваните методи за брандиране на дървени предмети. Лазерното гравиране позволява изключителна прецизност и детайли, като може да се използва за изображения, текст или лога. Печат: Използва се често за дървени предмети, които трябва да бъдат обработени в големи количества. Печатът може да се използва за текст, лога или изображения. Брандиране с горещо желязо: Този метод се използва за поставяне на дълбоки и дълготрайни маркировки на дърво чрез използване на горещо желязо. Той е подходящ за логотипи и текст. Ръчно рисуване или украса: Това е подходящ метод за брандиране на уникални или изкуствени дървени предмети. Ръчното рисуване може да бъде времеемко и трудоемко, но създава уникален и персонализиран продукт. Налепки или етикети: Те са единствените, които не са директно приложени върху дървото, но са бърз и бюджетен начин за брандиране на дървени продукти. При избиране на метод за брандиране, е важно да се вземат предвид няколко фактора, включително типът на дървото, размерът и формата на продукта, детайлността на дизайна, бюджета и времето за изпълнение на проекта.


© BrandBeam. 2021-2024. Всички права запазени