Кампанията "Шапки за ПСС", приключи успешно на 20.03.2022г.

В началото на април ще обявим детайли за дарението, което ние и Вие ще направим към ПСССлед като в края на месец Ноември тази година стана ясно, че закупуването на хеликоптери за медицински нужди, отново се отлага поради ред причини, ние от екипа на BrandBeam.bg решихме, че искаме да помогнем на Планинската спасителна служба при БЧК в мисията да оказва помощ на всеки бедстващ в планината.

Нашето желание е планинските спасители, голяма част от които са доброволци, да вършат работата си бързо, ефективно и безопасно за тях самите, доколкото това е възможно, естествено, a за това е необходима добра екипировка, която в много ситуации може да се окаже решаваща.

Ние сме малка фирмата, която не разполага с огромен бюджет и нямаме възможност да дарим нещо голямо. Но дори малките жестове помагат! Затова решихме, че най-добрият начин да подкрепим доброволците на ПСС е да направим кампания за набиране на средства, като предложим на хоратауникален продукт в подкрепа на ПСС.


Шапките които може да закупите от сайта ни налични в 5 различни цвята, подходящи за всеки стил и включват оригинален кожен пач с уникална графика, гравирана върху кожата с планински мотив и надпис ПСС (Планинска Спасителна Служба) с оригинален шрифт.


Чрез закупуване на шапка, вие правите дарение за закупуване на необходимата екипировка на екипите на ПСС. Пълните условия на кампанията може да видите като кликнете тук.

Не само топли и стилни, но и с кауза.

Шапките са с уникален дизайн в лимитирана серия, специално за кампанията в подкрепа на ПСС.

;